2: Udsendelse til ventelister

Print Friendly, PDF & Email

KUN aktuelt for nuværende andelshavere i andelsforeningen:

Intern venteliste er KUN for andelshavere, der bor i ABSJG. Så hvis du flytter, bliver du automatisk slettet. Skriv mail til bestyrelsen, for at blive skrevet op.
Intern venteliste opdateret 28.11.19

Ekstern venteliste er KUN for personer, der er anbefalet af andelshavere i Andelsforeningen. Hver andelsbolig kan KUN anbefale 1 anden person.
Ekstern venteliste opdateret 15.01.20. Link til ansøgningsskema

Garage venteliste er KUN for andelshavere, der bor i ABSJG. Så hvis du flytter, bliver du automatisk slettet. Der kan kun lejes én garage pr. andelslejlighed uanset venteliste. Skriv mail til bestyrelsen, for at blive skrevet op. Garage venteliste opdateret 24.10.18.

Udsendelse af salgsopstilling til intern/ekstern venteliste:

Når du som andelshaver har en køber i sigte, bedes du aftale tidspunkt for fremvisning hos bestyrelsen. Der skal laves en salgsopstilling, pris og en beskrivelse af lejligheden, som du er meget velkommen til at skrive selv.

Bestyrelsen indhenter oplysning om andelsværdien og månedlige udgifter.

Lejligheden udbydes på ventelisterne med 5 dages frist og med orientering om fremvisningsdagen. Er der ikke nogen på ventelisterne, der vil købe lejligheden, kan du selv indstille en køber/udbyde lejligheden til salg i fri handel.

Giver du en ekstern køber nedslag i prisen i forhold til den pris, der blev udbudt til ventelisterne, SKAL lejligheden udbydes til ventelisterne til den nedsatte pris. Dette skyldes, at du fremsætter et nyt tilbud, og ventelisterne har fortrinsret til at købe lejlighederne iht. vedtægterne.

Den interne samt garage venteliste er kun for andelshavere boende i ejendommen.

Den eksterne venteliste kan man skrives op til via en andelshaver i ejendommen.

Da andele i foreningen i dag sælges uden ejendomsmægler, har vi etableret et køberkartotek – skriv til bestyrelsen.