ANDELSHAVER

Print Friendly, PDF & Email

HUSK at opdatere bestyrelsen ved nyt mobilnummer/ e-mail

Vi har i foreningen 51 andele i forskellige størrelser, lige fra 58 m2 til 225 m2, 6 almindelige lejemål og 21 erhvervslejemål.

Priserne på andelene følger almindelig markedspris og Andelsboligforeningen er ikke involveret i selve salgs-processen – se folder -det er en sag mellem sælger/ ejendomsmægler og køber.
Andelsboligforeningen skal dog ved salg fremkomme med diverse attester, udarbejde vurderings-rapport og overdragelses-aftale, samt forestå økonomien i overdragelsen.
Andelskronen kan ses i seneste årsrapport, som ligger på forsiden.

Andelshaverne har pligt til at overholde foreningens vedtægter, hussorden og altanorden, og ellers hygge sig med alle andre.

Bestyrelsen har udarbejdet en brochure vedr. ombygning af andelen. Læs denne folder, inden du går i gang.

Bemærk, at Andelsforeningen på generalforsamlingen i 2010 besluttede, at alle ombygninger, der handler om badeværelser, flytning af vand/afløb i køkken, nedtagning af vægge og fritlægning af bindingsværk, skal inddrage CEJ’s ejendomsinspektør.

Som ny indflyttet skal du være opmærksom på, at din ruko-nøgle virker til portene, storskrald, cykelgarage og cykelkælder, samt til den sidste dør i Baghuset, som er adgangen til terrassen på 2. sal af Vesterbrogade bygningen.

For at få dit navn på ringepanelet og postkassen, skal du skrive til bestyrelsen

Der er i to steder til affald – i Vesterbrogade-enden under halvtaget og i hullet mellem garageportene.

Der er en flaskecontainer under halvtaget og batteriaffaldscontainere hvert sted.

Storskrald er i garagen til venstre for garage hullet og her kan man stille al stort skrald – også cykler.
Hvis du har en større ombygning, skal du selv køre til genbrugspladsen.

Cykelparkering foregår langs hovedbygningen i gården, cykelanhængere og motorcykler på pladsen med skilt. Derudover er der 2 garager til højre for affaldsrum til cykler og barnevogne, samt kælder under Vesterbrogadebygningen – adgang ned af trappen for enden af Baghuset.

Hovedtrapperne vaskes hver uge og bagtrapperne hver 14. dag. Hvis der mangler lys, så skriv til bestyrelsen.