ANDELSHAVER

Print Friendly, PDF & Email

HUSK at opdatere bestyrelsen ved nyt mobilnummer/ email

Vi har i foreningen 51 andele i forskellige størrelser, lige fra 58 m2 til 225 m2, 6 almindelige lejemål og 21 erhvervslejemål.

Priserne på andelene følger almindelig markedspris og Andelsboligforeningen er ikke involveret i selve salgs-processen – se folder -det er en sag mellem sælger/ ejendomsmægler og køber.
Andelsboligforeningen skal dog ved salg fremkomme med diverse attester, udarbejde vurderings-rapport og overdragelses-aftale, samt forestå økonomien i overdragelsen.
Andelskronen kan ses i sidste årsrapport  for 2015/16.

Andelshaverne har pligt til at overholde vedtægter og Husorden / Husorden for Altaner og ellers hygge sig med alle andre.

Bestyrelsen har udarbejdet en brochure vedr. ombygning af andelen og det skal her bemærkes, at Andelsforeningen på generalforsamlingen i 2010, at alle ombygninger, der handler om badeværelser, flytning af vand/ afløb i køkken, nedtagning af vægge og fritlægning af bindingsværk, der skal CEJ ejendoms inspektør inddrages – se folder.

Som ny indflyttet skal du være opmærksom på, at din gadedørsnøgle virker til portene, storskrald, cykelgarage og cykelkælder, samt til den sidste dør i Baghuset, som er adgangen til terrassen på 2. sal af Vesterbrogade bygningen.

For at få dit navn på ringepanelet og postkassen, skal du skrive til bestyrelsen

Der er i gården 2 steder til affald – i Vesterbrogade enden under halvtaget og i hullet mellem garageportene.

Der er en flaskecontainer under halvtaget og batteri affaldscontainere hvert sted.

Storskrald er i garagen til venstre for garage hullet og her kan man stille al stort skrald – også cykler.
Hvis du har en større ombygning, skal du selv køre til genbrugspladsen.

Cykelparkering foregår langs hovedbygningen i gården, cykelanhængere og motorcykler på pladsen med skilt. Derudover er der 2 garager til højre for affaldsrum til cykler og barnevogne, samt kælder under Vesterbrogade bygningen – adgang ned af trappen for enden af Baghuset.

Hovedtrapperne vaskes hver uge og bagtrapperne hver 14 dag. Hvis der mangler lys, så skriv til bestyrelsen.